Kehitysryhmät

Oulunkylän Taitoluisteluklubissa noin vuoden  luistelukoulussa luistelua harrastaneet lapset siirtyvät vähitellen kehitysryhmiin. Niissä luistelijan ohjaus on selkeästi henkilökohtaisempaa ja määrätietoisempaa kuin luistelukoulussa.

Jääsäihkeet harrasteryhmä luistelun perustaidot omaaville kouluikäisille harrastajille. Jääharjoituksia on kerran viikossa.

Jääkristallit on ensimmäinen kehitysryhmämme. Jääkristalleihin otetaan jatkuvasti uusia luistelijoita ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Jääkristallit harjoittelevat 2 kertaa viikossa. Taitojen karttuessa ryhmästä voi siirtyä Jäätähdet ryhmään. Luistelua voi jatkaa myös Jääsäihkeet harrastusryhmässä.

Jäätähdet ovat kehitysryhmiä 5-12 - vuotiaille lapsille. Ryhmän luistelijat ovat harrastaneet luistelua säännöllisesti vähintään kaksi vuotta. Valmennus on määrätietoisempaa ja tähtää peruselementtien ja yksöishyppyjen hallintaan. Osa Jäätähdistä harjoittelee jo ensimmäisiä kilpailuohjelmiaan ja osallistuu kilpailuihin, mutta kilpailu ei ole pakollista. Jäällä harjoitellaan 3-4 kertaa viikossa ja lisäksi järjestetään yhdet lajioheiset viikossa.

 

Kehitysryhmien kisasarjat: Minit ja Taitajat

 

Tässä vaiheessa kaikki muutkin liikunta- ja musiikkiharrastukset toimivat oheisharjoitteluna tai tärkeänä tukena taitoluisteluharrastukselle. Seurassa mahdollista harrastaa oheisharjoitteluna myös balettia kerran viikossa.

Lasten kehitysryhmissä on tilaa uusille luistelijoille. Tule oppimaan jäätaitoja ja mukaan vauhdikkaaseen menoon!

 

Yhdyshenkilö: Elina Koivumäki, otkjkjt@hotmail.com