Kehitysryhmät

Kun lapsi on harrastanut luistelua luistelukoulussa yhden lukukauden tai noin vuoden tai hänellä on muuten hyvä luistelun perustaidot, hän voi siirtyä Oulunkylän Taitoluisteluklubin kehitysryhmiin. Niissä luistelijan ohjaus on selkeästi henkilökohtaisempaa ja määrätietoisempaa kuin luistelukoulussa.

Jääsäihkeet harrasteryhmä luistelun perustaidot omaaville kouluikäisille harrastajille. Jääharjoituksia on kerran viikossa.

Jääkristallit on ensimmäinen kehitysryhmämme. Jääkristalleihin otetaan jatkuvasti uusia luistelijoita ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Jääkristallit harjoittelevat 2 kertaa viikossa. Kristallit ryhmästä siirrytään taitojen karttumisen mukaan joko eteenpäin Jäätähdet ryhmään tai luistelua voi jatkaa myös kerran viikossa Jääsäihkeet harrastusryhmässä.

Jäätähdet on kehitysryhmä noin 5-12 - vuotiaille lapsille. Ryhmän luistelijat ovat harrastaneet luistelua säännöllisesti vähintään kaksi vuotta. Valmennus on määrätietoisempaa ja tähtää peruselementtien ja yksöishyppyjen hallintaan. Osa Jäätähdistä harjoittelee jo ensimmäisiä kilpailuohjelmiaan ja osallistuu kilpailuihin, mutta kilpailu ei ole pakollista. Jääharjoituksia ryhmällä on 3-4 kertaa viikossa. ohjelmaan kuukuu myös yhdet lajioheiset viikossa sekä tanssitunti.

 

Kehitysryhmien kisasarjat: Tintit ja Taitajat

 

Tässä vaiheessa kaikki muutkin liikunta- ja musiikkiharrastukset toimivat oheisharjoitteluna tai tärkeänä tukena taitoluisteluharrastukselle. 

 

Lasten kehitysryhmissä on tilaa uusille luistelijoille. Tule oppimaan jäätaitoja ja mukaan vauhdikkaaseen menoon!

 

Yhdyshenkilö: Elina Koivumäki, otkjkjt@hotmail.com