Kehitys- ja harrasteryhmät

 

Kun lapsi on harrastanut luistelua luistelukoulussa yhden lukukauden tai noin vuoden tai hänellä on muuten hyvä luistelun perustaidot, hän voi siirtyä Oulunkylän Taitoluisteluklubin kehitysryhmiin. Niissä luistelijan ohjaus on selkeästi henkilökohtaisempaa ja määrätietoisempaa kuin luistelukoulussa.

Jääsäihkeet harrasteryhmä luistelun perustaidot omaaville harrastajille. Jääharjoituksia on kerran viikossa.

Jääkristallit on luistekoulun jatkoryhmä, jossa harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa. Jääkristalleihin otetaan jatkuvasti uusia luistelijoita ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Jääristallit ryhmästä siirrytään taitojen karttumisen mukaan joko eteenpäin Jäätähdet-ryhmään tai luistelua voi jatkaa myös kerran viikossa Jääsäihkeet-harrastusryhmässä.

Jäätähdet on kehitysryhmä, jossa harjoitellaan 3-4 kertaa viikossa. Valmennus on määrätietoisempaa ja tähtää peruselementtien ja yksöishyppyjen hallintaan. Osa Jäätähdistä harjoittelee jo ensimmäisiä kilpailuohjelmiaan ja osallistuu kilpailuihin, mutta kilpailu ei ole pakollista. Jääharjoitusten lisäksi harjoitusohjelmassa on oheisia ja balettitunti.

Timantit on  harrastajaryhmä 13-18-vuotiaille harrastus- tai kilpataustaisille nuorille. Ryhmän tavoitteena on luistella pari kertaa viikossa hauskassa ja rennossa seurassa. Luistelijat kehittävät ja ylläpitävät omia taitojaan sekä harjoittelevat koreografioita. Nuoret osallistuvat itse toiminnan suunnitteluun.

 

Kehitys- ja harrasteryhmissä on tilaa uusille luistelijoille. Tule oppimaan jäätaitoja ja mukaan vauhdikkaaseen menoon!

 

Ryhmien harjoitteluajat ja hinnat löytyvät täältä

 

Lisätiedot (Jääkristallit, Jäätähdet, Timantit): Hanna Oksman, kehitysryhmat@otk.fi

Lisätiedot (Jääsäihkeet): Kirsi Ali-Kovero, otkluistelukoulu@otk.fi