Kilparyhmät

OTK-kilpavalmennuksen periaatteet

 

OTK:ssa kaikkia luistelijoita kannustetaan ja motivoidaan. Jokaiselle tarjotaan mahdollisuus kilpailla.

Harjoitusryhmien koko mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen luistelijan ehdoilla. Valmentajan, luistelijan ja vanhempien välinen vuorovaikutus on toimivaa. Luistelija etenee omien kykyjensä ja halujensa mukaisesti.

Luistelutaidon lisäksi luistelija saa itseluottamusta, keskittymiskykyä ja terveet elämäntavat. Nämä arvot ovat tärkeitä lapsen kehitykselle. Näistä taidoista lapselle on hyötyä myös tulevaisuudessa.

 

Ryhmien harjoitteluajat ja hinnat löytyvät täältä

 

Lisätiedot: Essi Kuikka ja Heidi Plyhm kilparyhmat@otk.fi

 

OTK:n kilparyhmissä luistelee kilpailijoita mineistä junioreihin.

 

Ryhmäkuvaukset

 

K1 - ryhmä

 

K1-kilparyhmä on tarkoitettu kaksoishyppyjä harjoitteleville luistelijoille, jotka haluavat osallistua kilpailuihin. Luistelijat harjoittelevat jäällä viidestä kuuteen kertaan viikossa. Luistelukertojen määrä valitaan sitovasti kauden alussa.

Harjoittelun tavoitteet sovitaan jokaisen luistelijan kanssa erikseen. Ne antavat suuntaa määrätietoiselle mutta hauskalle harjoittelulle.

Seura tarjoaa lajioheiset kolme kertaa viikossa, ja niistä tiedotetaan luistelijoita erikseen.  Oheisharjoitteluun kuuluu myös viikoittainen seuran järjestämä tanssitunti.

Uudet luistelijat voivat sopia koeluisteluajan ottamalla yhteyttä kilpaluistelijoiden yhdyshenkilöön.

 

Kisasarjat: Silmut, Alue-sarjat sekä liiton viralliset sarjat

Vastaavat valmentaja: Tea Leppik

Yhdyshenkilöt: Essi Kuikka ja Heidi Plyhm, kilparyhmat@otk.fi

 

K2-ryhmä

 

K2-kilparyhmän luistelijat ovat harrastaneet taitoluistelua useamman vuoden ja hallitsevat yksöishypyt sekä peruselementit. Ryhmän luistelijat harjoittelevat axelia ja kaksoishyppyjä. Luistelijat luistelevat 4-6 kertaa viikossa ja etenevät jäätaidoissa omassa tahdissaan. Ryhmän luistelijoilla on oma kilpaohjelma. Kilpaileminen on mahdollista, mutta ei pakollista. 

 

Kisasarja: Minit, Silmut, Taitajat ja Alue-sarjat

Vastaavat valmentajat: Kiira Knuus

Yhdyshenkilöt: Essi Kuikka ja Heidi Plyhm, kilparyhmat@otk.fi