Luistelukoulu

17.2.2018 Luistelukoulu Jääpuistossa
17.2.2018 Luistelukoulua Jääpuistossa
 

Iloisen luistelun koulu

OTK-luistelukoulu on tarkoitettu leikki- ja kouluikäisille tytöille ja pojille. Lapset harjoittelevat luistelua turvallisessa pienryhmässä, leikin lomassa ja taitavien ohjaajien johdolla. Luistelu on perustaito ja kiva, lasta monipuolisesti kehittävä harrastus!

Ilmoittaudu luistelukouluun

 

Kevään 2019 luistelukoulut

OTK-luistelukoulussa lapsi saa oman tasonsa mukaista opetusta turvallisessa pienryhmässä, leikinomaisissa harjoitteissa. Kaikissa luistelukouluissa on alkeis- ja jatkoryhmät. Tenavat ovat noin 3-6 -vuotiaita ja kouluikäiset noin 7-vuotta ja vanhempia. Tavoitteena on tehdä pojille oma ryhmä sunnuntain Malmin vuorolle, jos ilmoittauneita tulee riittävästi.

Tiistai

18.15-19.00

Malmi

Tenavat ja kouluikäiset

8.1

Lauantai

10.00-10.45

Malmi

Tenavat ja kouluikäiset

12.1

Lauantai

10.00-10.45

Malmi

Jääsäihkeet. Oheiset 10.55-11.25 

12.1

Sunnuntai

11.30-12.15

Malmi

Tenavat ja kouluikäiset. 

13.1

Sunnuntai

14.45-15.30

Hesahalli

Tenavat ja kouluikäiset

13.1

 

 

 

 

 

Hinta: 150 euroa (Helsingin jäähalli 120 euroa) + 30€ jäsenmaksu kaudelle 2018-2019. Hinta sisältää 15 luistelukoulukertaa (Helsingin jäähalli 12 krt), joulujuhla Helsingin jäähallissa ja STLL:n ryhmätapaturmavakuutuksen. Luistelua voi käydä kokeilemassa kerran maksutta. Luistelukoululainen, joka käy kaksi kertaa harjoituksissa, sitoutuu maksamaan koko kauden luistelukoulumaksut.

 

Jääsäihkeet on ryhmä kouluikäisille lapsille, jotka tahtovat harrastaa kerran viikossa taitoluistelua, esimerkiksi yhtenä lajina muiden harrastusten joukossa. Ryhmä on tarkoitettu jo luistelun perustaidot osaaville, muutaman vuoden luistelleille lapsille. Luistelun oppimista tukevat jääharjoituksen jälkeen järjestettävät oheisharjoitukset. Jääsäihkeet harjoittelevat Maiju Laaksosen ohjauksessa Malmin jäähallissa lauantaisin klo 10.00-10.45 (lisäksi 10.55-11.25 oheiset jäähallin tiloissa). Kauden hinta 250€ + 30€ jäsenmaksu
 

Varusteet: nilkkaa tukevat luistimet, teräsuojat, suojakypärä sekä lämpimät joustavat liikuntavaatteet,  pipo ja sormikkaat.  Luistelukouluinfot löydät täältä.


Ilmoittaudu luistelukouluun sivun yläreunassa olevasta linkistä!   

Lisätietoja: Luistelukoulun yhteyshenkilöt tavoitat sähköpostin kautta osoitteesta otkluistelukoulu@otk.fi  tai puhelimitse iltaisin (klo 17 jälkeen):

Tina Söyri puh. 040 5674819.

Luisteluhallit saattavat olla suljettuna juhlapyhinä ja suurten tapahtumien yhteydessä. Meistä riippumattomien syiden vuoksi väliin jääneitä luistelukertoja ei korvata.

 

Luistelukoulussa perustaidot leikin lomassa

Luistelukoulussa opetellaan perusluistelu eteen- ja taaksepäin, jarrutukset, turvallinen kaatuminen ja liukuja. Edistyneet lapset harjoittelevat myös alkeispiruettia ja -hyppyjä.

Ohjaajat

Luistelukoulunohjaajamme ovat entisiä kilpaluistelijoita, ESLU:n, STLL:n ja OTK:n kouluttamia nuoria aikuisia, joilla on kokemusta sekä urheiluseuratoiminnasta että lasten kanssa liikkumisesta.

Varusteet

Luistimet ovat luistelukoululaisen tärkeimmät varusteet. Niiden on oltava sopivankokoiset ja tuettava riittävästi nilkoista. Hyvät taitoluistimet ovat nahkaa, ja niissä on kärkipiikit. Ohjaajat neuvovat luistimien hankinnassa, teroituksessa ja nauhoituksessa. Laadukkaita taitoluistimia saa myös käytettyinä alan erikoisliikkeistä. Hanki luistimiin teräsuojat, sillä ne suojaavat luistimia hiekalta ja soralta, kun lapsi liikkuu muualla kuin jäällä.

Pienimmille luistelijoille suosittelemme kypärää. Vaatetukseksi sopivat lämpimät ja joustavat, liikuntaan soveltuvat sisävaatteet, kuten villa- tai verryttelypuku. Lisäksi lapsi tarvitsee pipon ja sormikkaat.

Toppahaalarit ja -takit haittaavat liikkumista. Ulkohaalareiden mukana jäälle kulkeutuu helposti hiekkaa, joten ne on syytä jättää pukuhuoneeseen. Lapsen pitkät hiukset kannattaa sitoa turvallisuussyistä.

Tiedonkulku

Luistelukoulu tiedottaa pääasiassa seuran kotisivun www.otk.fi kautta  ja sähköpostitse. Luistelukoulun sähköpostiosoite on otkluistelukoulu@otk.fi , jonka kautta voit  kysyä lisätietoja.

Helsingin jäähallin luistelukouluaika saattaa vaihdella turnausten ja muiden tapahtumien vuoksi.

 

Luistelukoulun jälkeen

Mitä useampia kertoja viikossa luistelee, sitä nopeammin taidot kehittyvät ja sitä enemmän oppimisen elämyksiä kertyy. Jääkristallit -jatkoryhmässä harjoituksia on 2 kertaa viikossa. Ohjaajat ja valmentajat suosittelevat jatkoryhmiin siirtymistä, kun vaan innostusta useampiin viikkokertoihin riittää! Voitte tiedustella jatkoryhmien vapaita paikkoja ja sopia kokeilukerrasta sähköpostitse otkjkjt@hotmail.com.

Jos haluat kysyä lapsen valmennuksesta, edistymisestä, varusteista tai muista luisteluasioista, ohjaajat ja hallivastaavat keskustelevat mielellään kanssasi ennen tunnin alkua tai sen jälkeen. Voit myös lähettää luistelukouluun liittyviä kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen otkluistelukoulu@otk.fi.

 

Joulupukki vieraili OTK:n joulujuhlassa
Joulujuhla
Joulujuhla
Halloween
Halloween