Luistelukoulu

 

Iloisen luistelun koulu

OTK-luistelukoulu on tarkoitettu leikki- ja kouluikäisille lapsille. Lapset harjoittelevat luistelua turvallisessa pienryhmässä, leikin lomassa ja taitavien ohjaajien johdolla. Luistelu on perustaito ja kiva, lasta monipuolisesti kehittävä harrastus!

Ilmoittaudu luistelukouluun

 

Kevään 2020 luistelukoulut

 

OTK-luistelukoulussa lapsi saa oman tasonsa mukaista opetusta turvallisessa pienryhmässä, leikinomaisissa harjoitteissa. Luistelukoulunohjaajamme ovat entisiä luistelijoita, ESLU:n, STLL:n ja OTK:n kouluttamia nuoria aikuisia, joilla on kokemusta sekä urheiluseuratoiminnasta että lasten kanssa liikkumisesta.

 

Päivä

Kellonaika

Paikka

Ryhmät

Kausi alkaa

Tiistai

18.15-19.00

Malmin jäähalli

Luistelukoulu

UUTUUS! Soveltava luistelu

Jääkristallit (oheiset 17.15-18.00)

7.1.

Lauantai

10.00-10.45

Malmin jäähalli

Luistelukoulu

Jääsäihkeet (oheiset 11.00-11.30)

11.1.

Sunnuntai

11.30-12.15

Malmin jäähalli

Luistelukoulu

Jääkristallit

12.1.

Sunnuntai

14.45-15.30

Helsingin jäähalli

Luistelukoulu

12.1.

 

 

 

 

 

 

Hinta: 160 euroa (Helsingin jäähalli 120 euroa) + 30€ jäsenmaksu kaudelle 2019-2020. Hinta sisältää 16 luistelukoulukertaa (Helsingin jäähalli 12 krt),kevätjuhlan Helsingin jäähallissa ja STLL:n vakuutuksellisen harrastajapassin. Luistelua voi käydä kokeilemassa kerran maksutta. Luistelukoululainen, joka käy kaksi kertaa harjoituksissa, sitoutuu maksamaan koko kauden luistelukoulumaksut.

 

Varusteet: nilkkaa tukevat luistimet, teräsuojat, suojakypärä sekä lämpimät joustavat liikuntavaatteet,  pipo ja sormikkaat.

 

UUTUUS! Soveltava luistelu

Syksyllä aloittanut uusi soveltavan luistelun ryhmä jatkaa keväällä samalla paikalla tiistaisin Malmilla klo 18.15-19.00. Ryhmää vetää Heidi Kivensalo ja lisäksi apuna on apuohjaajia. Soveltavan luistelun ryhmät on tarkoitettu jonkin sairauden tai vamman vuoksi erityistä huomiota tarvitseville lapsille. OTKn soveltavan luistelun ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka ovat jo kokeilleet luistelemista ja ovat innostuneet luistelusta.

Lisätietoja soveltavasta luistelusta voi lukea täältä: https://www.stll.fi/tule-mukaan/soveltava-luistelu/

Hinta: 180 euroa + 30€ jäsenmaksu kaudelle 2019-2020. Hinta sisältää 16 luistelukoulukertaa, kevätjuhlan Helsingin jäähallissa ja STLL:n vakuutuksellisen harrastajapassin.

 

Jääsäihkeet on ryhmä kouluikäisille lapsille, jotka tahtovat harrastaa kerran viikossa taitoluistelua, esimerkiksi yhtenä lajina muiden harrastusten joukossa. Ryhmä on tarkoitettu jo luistelun perustaidot osaaville, muutaman vuoden luistelleille lapsille. Luistelun oppimista tukevat jääharjoituksen jälkeen järjestettävät oheisharjoitukset. Jääsäihkeet harjoittelevat Maiju Laaksosen ohjauksessa Malmin jäähallissa lauantaisin klo 10.00-10.45 (lisäksi 11.00-11.30 oheiset jäähallin tiloissa). Kauden hinta 255 € + 30€ jäsenmaksu. Hinta sisältää STLL:n luistelupassin.

 

Jääkristallit on luistekoulun jatkoryhmä, jossa harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa. Jääkristalleihin otetaan jatkuvasti uusia luistelijoita ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Jääristallit ryhmästä siirrytään taitojen karttumisen mukaan joko eteenpäin Jäätähdet-ryhmään tai luistelua voi jatkaa myös kerran viikossa Jääsäihkeet-harrastusryhmässä. Lisätietoja: Hanna Oksman, kehitysryhmat@otk.fi

 

Lisätietoja: Luistelukoulun yhteyshenkilöt tavoitat sähköpostin kautta osoitteesta otkluistelukoulu@otk.fi  tai puhelimitse:

Kirsi Ali-Kovero puh. 050 537 6250

 

Luisteluhallit saattavat olla suljettuna juhlapyhinä ja suurten tapahtumien yhteydessä. Seurasta riippumattomien syiden vuoksi väliin jääneitä luistelukertoja ei korvata.

 

 

Tiedonkulku

Luistelukoulu tiedottaa pääasiassa seuran kotisivun www.otk.fi kautta  ja sähköpostitse. Luistelukoulun sähköpostiosoite on otkluistelukoulu@otk.fi , jonka kautta voit  kysyä lisätietoja.

Helsingin jäähallin luistelukouluaika saattaa vaihdella turnausten ja muiden tapahtumien vuoksi.

 

 

Joulupukki vieraili OTK:n joulujuhlassa
Joulujuhla
Joulujuhla
Halloween
Halloween